AKTUELNO

Svi su ih pomno pratili!

Veliki šef je poslao još jedno pismo na adresu Bele kuće, gde im je saopštio da je vreme da svako od njih prokomentariše ko je od učesnika bio neiskren u odabiru osoba koje ih najviše nerviraju.

Kako su te iste osobe mazali šlagom na lice, postoji činjenica da neko nije smeo da se zamera sa svojim protivnicima.

Foto: TV Pink Printscreen

Mirko Gavrić je među prvima započeo sa izlaganjem, a zbog toga je usledila žestoka svađa između Nataše Radan i Filipa Đukića.

Ja mislim da između Nataše i Filipa postoje emocije, onako da mu zalepi šlag za lice i ona njegova reakcija, ne znam... Što se tiče Tare i ona je bila neiskrena, zato što je Iva i Maja sigurno više nerviraju od Mateje. Maja nije bila iskrena, zato što znam da mnogo veću netrpeljivost izaziva Iva. Čuo sam komentare pojedinaca, ne mislim da je ovaj zadatak bio poniženje za Krunićevu. Ovo je baš bilo zanimljivo. Mnogo je ponižavajuća agresija - rekao je Mirko.
Mnogo je glupo to što ste rekli za Filipa, ja sam tako odragovala zato što sam čula svašta

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je čula navodno da se ona meni gadi zbog se*sa, šta ima da se gadim, to je se*s bez emocija i zabole me iskreno! Da sam ja uradio tako nešto, je*ali bi mi mater! I dalje ne kapiram mozak da tako odreaguješ - rekao je Filip.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'