AKTUELNO

Ne može bez drame.

Prva tema na večerašnjem "Pretresu nedelje" koju je voditelj Milan Milošević pokrenuo bio je ulazak Marka Miljkovića u "Zadrugu 3" i reakcije zadrugara na njegov ulazak. Nakon Maje Marinković i Marije Kulić, ustao je Marko i izneo svoj stav. Maja je istakla da je htela da se pozdravi sa Markom jer je kulturna i vaspitana, a on joj je odmah odgovorio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo nema veze sa vaspitanjem, već sa karakterom i stavom. Maja je trebalo da pretpostavi da joj se neću javiti. Ništa nismo izgladili, nema razloga da joj pružam ruku. Zato joj nisam ni pružio. Nema potrebe da pružamo ruku posle svega. Maja i ja nismo imali nikakvu vezu, to je bio začetak nečega. Nikakva veza, možda je moglo nešto da bude, ali sam ja video da to ide u totalno pogrešnom smeru, da hoće zbog rijalitija. Gledao sam odmah da očistim. Pijana si došla posle žurke kod mene, pustio sam da se malo muvaš tu - ispričao je Marko.
Jako je ružno da tako pričaš, ja tebe nisam uvredila. Rekao si da moje emocije nisu iskrene. Navikli smo da se ružno ponašaš prema ženama. Ne pada mi da se nadovezujem na sukobe sa njim, to je već viđeno. Ja njega neću vređati, ako on ima potrebu da radi takve stvari, neka radi. Osporava emocije sa moje strane - ljutila se Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Siguran sam da nisi gajila nikakve emocije, zato sam te sklonio - odgovorio je Miljković.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Maja Marinković

#Marko Miljković

#Zadruga 3

'