AKTUELNO

Kulićeva je kao i uvek bila oštra na jeziku.

Voditelj Milan Milošević je ove noći posetio stanare Bele kuće kako bi bio obavljen "Izbor potrčka" kao i "Pretres nedelje".

Podela budžeta Jovane Tomić Matore je napravila pravu pometnju u Beloj kući, a većina zadrugara je zbog njene odluke nezadovoljna. Najveće pridike na raspodelu budžeta imao je Lazar Čolić Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Davidu si dala veći budžet nego Ivani Krunić, a sa njim si bila u svađi - pričao je Zola.
Da su bili mali budžeti, ja bih Ivani dala svakako manji. Ja sam tako podelila budžet, jer sam tako osećala - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da je Matora bila kontradiktorna, ne sviđa mi se ova njena podela budžeta. Zanemarimo onaj konflikt iz "Zadruge 2" kada sam bila diskvalifikovana. Kada sam izašla, sve sam videla. Ta osoba (Zola) koja je mene volela tada je napisala da Matora treba da dobije najveći budžet. Tako da neki ljudi nemaju pravo da pričaju o licemerstvu i poltronstvu - obratila se Miljana Matoroj i Zoli, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si uvek od sebe pravila žrtvu. Ti u ovom rijalitiju nisi naroguša. Ona Marku nije dala budžet, a on dečko nema ni četkicu ovde. Matora je pokazala da je osvetoljubiva. Ovo je najmizernija podela budžeta. Pokazala je da je dvolična, poltron i ulizica. Ona nema lepo mišljenje o Davidu - pričala je Kulićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Miljana Kulić

'