AKTUELNO

Veza im je ponovo u krizi.

Tara Simov je tokom celog dana brinula o svom dečku Mateji Matijeviću jer je bolestan, a večeras su njih dvoje su ušli u raspravu.

Naime, Mateja je napravio ljubomornu scenu Tari zbog Marka Miljkovića sa kojim je Simova već nekoliko puta pričala, a Matijević smatra da manekenka to radi iz inata.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovde ležim, a ti izlaziš da pitaš njega: "Šta znaš o meni", ovo, ono. Slomila ti se šolja, on je baš taj koji će da ti je popravi. Ponašaš se kao debil i pred "Zadrugoviziju" se nešto k*rčiš. Rekla si da se inatiš - prekorio je Mateja Taru.
Ja sam dobra sa Lunom, dobra sam sa Gagijem. To je samo gostoprimivost. Meni se gasi inat kada si ti u pitanju. Meni je Kemez smetala, kada si se ti grlio sa njom, igrao. Nije prirodno da mi zameraš stvari koje ti radiš - pričala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoćeš li da se pomiriš sa tim da sam glup i klinac? Sve što zameraš ni ti to ne smeš da radiš. Pitanje je samo da li ćeš ti raditi stvari koje meni smetaju - rekao je Mateja.
Ako ti se prevrne želudac što ja nekome dajem čaj, onda to neću raditi, ako ti se ne prevrće, onda ću raditi. Ja nisam uradila ništa da bih se osećala krivom. Nauči i ti da se obraćaš meni sa poštovanjem, pa ćemo razgovarati - pričala je Tara i otišla iz sobe.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Mateja Matijević

#Tara Simov

'