AKTUELNO

Koraćeva je istakla da bez obzira na sve, Davida obožava.

Prva zadrugarka sa kojom je voditelj Milan Milošević ove noći vodio intervju je Ana Korać. Zadrugarka je otkrila šta je pravi razlog njene rasprave sa Davidom Dragojevićem sa kojim se tokom "Zadrugovizije" žestoko posvađala.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo mi je lakše kada mu sve kažem u lice i kad se posvađamo, onda je sve super, ne moram ništa da trpim. Uvek ima nešto što on meni neće da kaže, kao da se ja nešto ne bih ljutila. Juče se desilo da smo se mi posvađali oko neke priče koja se desila napolju. Pitala sam ga za neku priču i on mi je rekao potpuno drugu priču od one koju mi je rekao napolju. On mene ubeđuje da nije rekao nešto što jeste. Posle mi se izvinjavao. Nisam htela da mu priđem, spavala sam tamo kod nekih konzervi - pričala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da su Jovana Tomić Matora i David Dragojević imali zategnut odnos pred sam kraj "Zadruge 2", a Ana je otkrila da je sada situacija među njima potpuno drugačija.

On i Matora su super. Nemaju tu netrpeljivost koju su imali ranije. On je za nju, ona je za njega - rekla je Ana.

Koraćeva je potom otkrila šta joj sve David zamera, te je istakla da on sve rešava poljupcima.

Da, to kada pogreši. Nije to usiljeno. Ne cmačemo se mi stalno. Danas smo se pomirili za stolom. Ne mogu da izdržim da ga ne poljubim. Volim kada me on poljubi, naljutila bih se kada me ne bi poljubio. On nije bio na testu kod mene, ja njega volim. To napolju je bila naša najozbiljnija svađa. On ne želi mene da izgubi, on mene čuva i zato on tu svađu neće da predstavi kao nešto veliko. Ja sam druželjubiva osoba, ja mogu sa svima. Ako se sa nekim zezam, ja nemam lošu nameru. On je te neke sitnice napolju gledao drugačije nego ja. Sada se on više druži sa Janjušem nego ja - ispričala je Koraćeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Ana Korać

#David Dragojević

'