AKTUELNO

Ovo je za nju bio udarac!

Lepi Mića odlučio je da ove noći raskrinka Ivanu Šopić i natera je da obrazloži njene pretnje da će svojim priznanjima doprineti da Marko Janjušević Janjuš pobegne iz rijalitjia.

On se obratio i Lazaru Čoliću Zoli, ali on je ponovo okolišao da odgovori, što je Lepog Miću iznerviralo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kad sam rekla da će grebati na kapiju, nije bila nikakva ljubavna konotacija u pitanju. Mi smo se mnogo zbližili kao prijatelji. Rekla sam da ću mu us*ati boravak - okolišala je Ivana.
Zašto si zapravo rekao Ivani da ćeš da priznaš istinu, ako prizna ona? - obratio se Lepi Mića Zoli.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što jedno drugo nazivaju lažovima. .. - počeo je Zola.
Ja želim da čujem samo istinu, nemoj mi to - rekao je Lepi Mića.
Ja vidim šta ti radiš, hoćeš namerno da ih posvađaš! - rekla je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića je zamolio Maju Marinković da kaže šta je sve videla i kako ona tumači ovu situaciju, a svi su zanemeli kad su čuli šta ona misli o svemu.

Mislim da svo troje lažu. Znam da sam ja bila okidač kada si ustao i stavio barijeru, ona je bila ljubomorna i naljutila se što je nisi zaštitio. Očigledno je da postoje neraščišćeni računi. Ivana je sinoć rekla onako kako je osećala, a sada se od toga pere - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da pričam istinu da zaštitim sebe, jer je netačno da sam tražila da se razvede. Ja neću ni Zolu da kanalim! Meni je žao, ali Janjuš ne kapira neke stvari, radi u korist ljudi koji hoće da ga posvađaju sa Zolom - rekla je Ivana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'