AKTUELNO

Nije znala šta ju je snašlo!

Zadrugarka Ana Korać ustala je kako bi nominovala Ivu Grgurić ili Stefana Karića. Iako su mnogi zadrugari spajali Koraćevu sa Karićem, Ana je sve iznenadila svojim glasom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja o Stefanu imam lepo mišljenje, dobar si prijatelj, gledala sam neke ovde situacije, stvarno si dobar dečko. Što se tiče Ive imala sam jedno mišljenje, ali drugo imam sada ovde. Iskreno, nekako mi deluje da sve što radiš, radiš promišljeno, kao da si gledala non-stop rijaliti, bar ja tako misim. Mislim da se foliraš, da ne kažeš iskreno, nego da bi tako bilo bolje zbog gledalaca. Poslaću Ivu u izolaciju - rekla je Ana.
Što se tiče Ive i Stefana. Nemam neku komunikaciju, ali Stefan je dobar dečko, isto imam mišljenje i o Ivi kakvo sam imao i napolju. Moje mišljenje je da ona koristi sada ovo za ,,Zadrugoviziju" hvata na emociju, kao da su joj se vratila osećanja, zna kad treba i šta da iskoristi, mislim da te je mnogo puta koristila za emocije, ti si dobar momak, svi te gotive, toliko. Tako da šaljem Ivu, a Stefan ostaje - izjavio je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ti ne verujem više, duže nisi bila sa Stefanom, nego što si bila. Tvoje neke ekspresije i reakcije, deluje mi kao da u svemu preteruješ, ja to vidim i zato ti ne verujem. Imaš loše osobine koje su istaknute ovde, kao i mnogi ovde. Za Stefana nemam nikakve zamerke, to je ono što vidim ovde, da je lojalan drug, kupio me je jednim gestom koji je napravio pre nekih mesec dana. Bio sam iznenađen da si to tako video, od tebe sam očekivao da mi to odmah prebaciš ili kažeš - glasao je Stefan Milošević Panda za Grgurićevu.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'