AKTUELNO

Orilo se za crnim stolom!

Naredni video-prilog koji su zadrugari pogledali bio je razgovor Dragane Mitar i Edisa Fetića nakon žestoke rasprave koju su imali na velelepnom imanju, tokom koje je on nasrnuo na zadrugarku.

Nakon odgledanog emotivnog i dirljivog video-priloga Fetić je ustao i prokomentarisao navode u kojima je govorio da mu veza sa Draganom ne treba.

Foto: TV Pink Printscreen

Promena partnera ne znači da menjam decu, vratite klip, ja ženu nisam spomenuo nijednom! - tvrdio je Fetić.
Milane, jasno se vidi na ovom klipu da se pokajao i zato što je došao, i zato što je sve uradio! Prebledeo si, ponovo ti se vraćaju emocije i na ženu, i na decu. Ona se uturuje, kao i svima što je gurala tamo sa kojima je bila. Braniš je sada! Rekao si šta ti je uradila u prošloj sezoni. Ti ćeš uskoro završiti sa Draganom, zašto joj ne kažeš da joj nikad nećeš preći preko Tomovića? Ti još nisi emotivno završio sa ženom. Ovaj čovek se kaje što je sa njom (Draganom) - bila je brutalna Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene to ne zanima, ja sam njoj Vladimira već oprostio - tvrdio je Edis.
U ovom videu se vidi sve što sam ja pričao u prethodnom vremenom. Neposredno pred ulazak on je pričao da je ovo priča decenije, kako je govorio. Ali se pokajao zbog toga što se zaigrao. Ove teme po pitanju dece, mogu da komentarišem, baš me briga - izjavio je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'