AKTUELNO

Nije mu bilo svejedno.

Nakon što su pogledali snimak rasprave Dragane Mitar i Edisa Fetića, njih dvoje su progovorili o svom odnosu, ali i o Fetićevoj supruzi i deci.

Edis je bio na ivici suza, te je prizano da su deca jako teško podnela to što su im roditelji rastavljeni, a onda je Dragana dala svoj komentar.

Foto: TV Pink Printscreen

Najlakše je svaliti krivicu na nekog drugog, u ovom slučaju sam ja, mogla je da bude i neka druga. On nije mali, nisam ni ja. Ne znam zašto muškarce tretiraju kao decu, oni su vrlo svesni šta rade, on zna šta radi. Ja se nisam nijedne sekunde mešala, niti sam ispitivala njegove svađe. Mi smo pokušavali i da se razdvojimo, ja sam dala šansu i mom braku. Mi nismo ni prvi ni poslednji koji se razvodimo. Imali smo prilike da vidimo kako Lunina mama funkcioniše, kako ta deca funkcionišu, svi su normalni. Za mene je bolje da se razvedemo i da funkcionišemo normalno. I njegova deca su bila prisutna tokom njegovih svađa sa ženom - rekla je Dragana.
Jesu... Hoću da se ogradim. Ja sam rekao da ću se razvesti i razvešću se. Ja ću se potruditi da taj razvod bude normalan, verovatno će nas razvesti sud. Mnogo smo pričali o tome. Pokušavao sam da se dogovorimo, zato se zato nismo do sad razveli. Nismo mi mesec i po dana bili zajedno ima tu mnogo stvari koje moraju da se reše - naveo je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto je onda tvoja supruga dolazila u Beograd - pitao je voditelj Milan Milošević.
To su neke naše stvari, ne bih o tome. To je bio razgovor da vidimo gde, šta kad, kako. Mislim da se ona meni neće vratiti, mislim da ni ne treba, nisam zaslužio ni da me pogleda. Ja ne želim da se vratim, a ona ne treba da se vrati. Ja sam sada rekao u ovom snimku da je Dragana jedini krivac, a i ona meni često kaže da sam ja krivac za njen razvod - rekao je Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

On napušava mene i Draganu zbog nekih priča, a rekao je da se 3 meseca pred more razišao sa ženom. Dragana je slušala kako se on čuo sa ženom, on se njoj pravdao. Ta deca su bila sama, čim je ona ostavila decu kod njega - rekao je Marko Đedović.
Ja sam sa decom sedeo kod kuće - dodao je Edis.
Ja se Siniši ne pravdam, mi se i zbog deteta čujemo retko - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se čujem zbog svoje dece i te kako - zaključio je Fetić.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'