AKTUELNO

Kokanović će morati da bude batler Šopićeve.

Bane Čolak i Bora Santana su otvorili još jednu emisiju radija "Amnezija", a njihov prvi gost je Branislav Radonić Brendon koji se prvi oglasio i najavio početak.

Dobar dan, pozdrav svim gledaocima televizije Pink i pozdrav svim zadrugarima. U subotu nas očekuje treća "Zadrugovizija". Meni je čast i zadovoljstvo što ću učestvovati na ovoj "Zadrugoviziji". Želim da pozdravim sve zadrugare - oglasio je Brendon i otvorio ovu radio emisiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga, usledilo je i specijalno uključenje Drveta mudrosti koje je imalo važan zadatak za nove zadrugare - Aleksandru Nikolić, Barbaru Pajović i Nikšu Kokanovića.

Zadrugovizija se bliži i što je najbitnije, ozbiljno ste shvatili zadatak. Veliki pozdrav za nove zadrugare, za Aleksandru, Barbaru i Nikšu. Imam za njih važan zadatak pred Zadrugoviziju. Aleksandra, tvoj zadatak je da uz svaku pesmu imaš koreografiju pred ogledalom. Barbara, ti ćeš biti odgovorna za ručak da napraviš za tri osobe koje spavaju blizu tebe. Nikša, ti ćeš biti batler Ivane Šopić, ti ćeš uvek biti uz nju i udovoljavati joj. Nagrada za vas nove ukućane će biti velika i posebna i puna iznenađenja - imitirao je Milan Petković glas Drveta mudrosti.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Branislav Radonić Brendon

#drvo mudrosti

'