AKTUELNO

Ne želi da deluju ishitreno.

Nina Babić i Mlađan Jovanović danima unazad imaju žustre rasprave jer zadrugarka nije želela da prizna osećanja prema Mlađi i zbog njenog bliskog odnosa sa Nikolom Orozovićem.

Nina je danas napokon priznala da je zaljubljena u Mlađu, a on je otkrio da li će pasti pomirenje između njih nakon svega.

Foto: TV Pink Printscreen

Nina je priznala da je zaljubljena u tebe. Da li bi joj ti oprostio sve zbog toga što je rekla? - glasilo je pitanje za Mlađana Jovanovića.
Sa neke strane ja njoj verujem, ali u nekom bližem periodu ja njih dvoje ne vidim zajedno. Trudimo se da poboljšamo tu komunikaciju i to je to. Mislim da je Nina svesna da je pogrešila, ja ne bih sigurno dozvolio da ona pobegne - rekao je Mlađan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam htela da kažem da ja njega volim, nego sam pričala da ide ka tome. Ja hoću da to osetim u pravom trenutku i to da mu kažem. Nećemo se svađati ovde zbog mene. Mislim da se mi ovde najviše želimo iako se svađamo. On je za sve u pravu, ja sam za sve ovo do sada kriva, neke stvari sam radila i svesno i nesvesno. Nadam se da će se to popraviti - pričala je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Nina je priznala da voli Mlađana, ali to nije omekšalo njegovo srce da bi pomirenje odmah palo.

Ja ne znam da li je ona ironična - rekao je Jovanović.
Nisam ironična. Ja Mlađa volim. Ne znači da smo se pomirili, mi smo prijatelji - napokon je priznala Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Mlađan Jovanović

#Nina Babić

'