AKTUELNO

Sasula joj sve u lice.

Tokom večerašnje emisije došlo je do žestoke svađe između Jelene Pešić i Ivane Šopić, a onda je Šopićeva zaratila i sa Milicom Kemez.

Ti si treća, ja sam prva, pa makar i u g*vnima - rekla je Ivana Jeleni.
Mislim da si druga u ovoj priči, ali dobro - odbrusila je Milica Šopićevoj jer je ona prva bila sa Filipom Đukićem.
Ti od kad si ušla, nemaš svog broja jedan, pa se zadovoljavaš brojem dva i tri - uzvratila je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je ovde najveći problem što se u početku videlo da postoje emocije sa Ivanine strane prema Kariću, ona možda sad hoće da kaže da Filip to namerno radi sa Jelenom jer je primetio da se Ivana muva sa Janjušem. Jelena nema potrebe da pravi priče sa muškarcima, njoj to ne treba, ona je takva kakva je - rekla je Milica.
Bila bi ona sa Tomovićem da je on hteo, šta se sad pravimo ludi - navela je Ivana.
Najgore je kad ti se dečko zaljubi u najbolju drugaricu. Ivanu zanima samo Janjuš, ali mora da podbode i zbog Bore. On je nju sprdao, pa sad hoće da mi vrati - rekla je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Volim što misliš da se Bora sa mnom sprdao. Kao što je Filip morao da raskine sa tobom da bi bio sa mnom. Tebe to i dan danas boli. Uvek kriviš treću osobu. To je seljačka i primitivna priča, to me čudi jer si iz Novog Sada. Ker ne treba da vidi nijedan rep ako voli svoju kuju. Lečiš svoje frustracije prema meni. Ja nikad tebe nisam htela da ponizim, smuvala sam se sa Filipom jer mi se svideo. Bora me nije sprdao, ali eto, ja mislim da ste vi lep par - rekla je Jelena.
Sa tobom se svi sprdaju, a ti misliš da se ti sprdaš sa svima. Ti perfidno zavodiš celu kuću, čak si probala i Matoru da zavedeš - vikala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'