AKTUELNO

Nije mogla da sakrije neraspoloženje.

Ivana Šopić privukla je veliku pažnju javnosti onog trenutka kada je priznala svoje simpatije prema oženjenom Marku Janjuševiću Janjušu.

Iako su tvrdili da su samo prijatelji, posle nekoliko dana je ipak došlo do žestokog konflikta između njih, a što je nju navelo da u trenutku besa ispriča šta su sve njih dvoje krili od javnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Šopićeva je pred svima otkrila detalje njegovih emocija koje joj je pokazivao, ali je u razgovoru sa Drvetom mudrosti priznala da je pomalo grize savest.

Grize me malo savest od jutros, preterala sam u nekim izlaganjima o osobama koje su mi drage. Malo mi je bio povređen ego i da sam reagovala preterano. Nije mi krivo ništa što sam mu rekla ni što sam iznela ni što sam ispričala istinu, ali nešto ga slušam jutros kako priča sa Zolom, bilo mi je žao. Ovo je bilo baš veliko prijateljstvo koje je puklo. Ne kajem se, mislim da sam uradila pravu stvar za sebe i da sam stavila do znanja da ne može niko sa mnom da se igra, ali zbog ružnih reči se kajem. Povređen mi je bio ego što se sa mnom igra i zeza, malo sam i zlopamtilo i egocentrik. Ne mogu da prihvatim da neko pokušava da se igra sa mnom. Mada, odgovara mi to što smo se udaljili i kako će to nek oda protumači. Od njega nisam ništa očekivala, samo da se družimo. Očekivala sam malo više prijateljstva. Iskrena sam prema sebi, 100%. Da sam želela da se približim, to bi se desilo. Da smo nastavili da se družimo istim intezitetom, poželeli bi oboje isto. Ja nisam ni u jednom momentu rekla da sam bila hladna i da sam se zaljubila, ja sam se samo vezala za njega, povređivao me je više sa te ljudske strane me dosta povredio. Maja mi je svašta govorila, on kaže da je mnogo bezobrazna i onda ode i sp*da se sa njom. Leptirići u stomaku - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'