AKTUELNO

Janjušević ubeđen da Maja ima emocije prema njemu.

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 3". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Što misliš da si ti bolja od svih devojaka u kući, a ovamo si se zaljubila u Janjuša, zaljubljena u oženjenog čoveka, a ovamo - glasilo je pitanje za Maju Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Svako ima pravo na svoje mišljenje. Mnogo sam ja ovde namazanija nego što ljudi misle. Ja tvrdim da nisam zaljubljena. Meni se ovde jedan dečko dopada, ja neću reći ko je to. Meni kada se neko sviđa, meni bude neprijatno. Poštujem mišljenje gledaoca, ali nisam saglasna sa njim - objasnila je Marinkovićeva.
Ti ne treba da komentarišeš da je Ivana Šopić najgora. Ovde moram da stanem u njenu odbranu. Ti si zlo. Gledj sebe, gledaj kako se ponašaš, pa onda komentariši druge, pošto su za tebe druge devojke ološi. Ti kažeš da nisi zaljubljena u mene? Nervira me kod tebe što ti ponižavaš sve vreme druge, i nju (Ivanu) si ponižavala - pričao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam emocije, nemam osećanja. Ja mogu da se sprdam - dodala je Marinkovićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš

'