AKTUELNO

Ne prestaju da ogovaraju.

Ermina Pašović je nastavila da priča sa Miljanom i Marijom Kulić u sobi za rehabilitaciju, a zadrugarke su se dotakle i Ermininog odnosa sa Stefanom Karićem. Dok je Pašovićeva hvalila Karića, Miljana je odlučila da joj odbrusi, na šta je Ermina imala opasku.

J*bo te Stefan - rekla je Miljana Ermini.

Foto: TV Pink Printscreen

Iz tvojih usta u Božije uši. Njega pravi privlačnim to što je inteligentan - nastavila je Pašovićeva da hvali Stefana.
Vidim kako je inteligentan. Rumenko - dobacila je Marija.
Nemoj mama, žao mi ga je - dodala je Miljana.

Razgovoru se priključila i Zorica Marković, a onda su se takmičarke osvrnule na prošle sezone. Prvo su prokomentarisale Marka Miljkovića i njegov visok plasman u "Zadruzi 2". Miljana je ocenila da je on dospeo do drugog mesta jer se posvađao sa Lunom Đogani pred sam kraj i da su ga zbog toga podržali fanovi Kristine Kije Kockar. Miljana je i pohvalila Kockarevu i navela da je izgladila situaciju sa Kijom, na koju se naljutila zbog jedne od "Zadrugovizija".

Foto: TV Pink Printscreen

Kija se javila mojima, rekla da mi ne zamera ništa, da mi je dala 4 poena zbog Mirka Gavrića i Anabele - rekla je Miljana.
Baš me briga i za Kiju i za Lunu - dodala je Zorica Marković.

Zadrugarke nisu mogle, a da se ne osvrnu i na ljubavni trougao "Zadruge 1", pa su tako iskritikovale Lunu i Slobu Radanovića, a Ermina je ponovo objasnila zbog čega je podržavala Đoganijevu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Ermina Pašović

#Kija Kockar

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

#Sloba Radanović

#Stefan Karić

#Zadruga 3

#Zorica Marković

'