AKTUELNO

Razočarala ga!

Marko Janjušević Janjuš nedavno je zajedno sa Lazarom Čolićem Zolom sakrio plišane igračke Maje Marinković, kako bi se ovoj cimerki osvetio što se ona sa Miljanom Kulić šalila na račun Nikole Orozovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom žurke Maja i Janjuš su imali dugotrajne razgovore, a Marinkovićeva mu je tražila da joj vrati igračke. Međutim, u nastavku su se njih dvoje dotakli i Ivane Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Najviše na svetu ovde u Zadruzi sam voleo Ivanu Šopić. Ti si mi drugarica, ali nju sam voleo. Nikada je nisam uvredio. Sve sam joj dao u životu. Razočarala me, nikada ružnu reč nisam rekao! - pričao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tebe gledam kao drugara. Ti si rekao meni da je ona ljubomorna na mene i da ti brani da se družiš sa mnom! Ja sam ti drugarica! Ti si zaljubljen, ti si povređen... Ti si meni rekao da je ona ljubomorna na moje i tvoje druženje - govorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije ona ljubomorna! Ti si zlo! Ti mene nikada nisi uvredila, a ona jeste, a najviše na svetu sam je voleo. Nikada ružnu reč joj nisam rekao! To me boli! Ti nemaš pojma o životu! Ništa slagao nisam! Ništa! Ja sam nju voleo, više je ne volim! Ja sam Ivanu Šopić voleo najviše! Nisam zaljubljen, ali sam povređen. Ja sam tu devojku najviše voleo od svih. Bila je iskrena, sada nije bila iskrena i zato sam se razočarao - dodao je Janjuš.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'