AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao.

Ana Korać tokom razgovora sa voditeljem Ognjenom Amidžićem dotakla se i odnosa Marka Janjuševića Janjuša sa Ivanom Šopić. Naime, kako je poznato, mnogi zadrugari komentarisali su Ivanu i Janjuša, dovodeći ih u ljubavnu aferu, što su oni poricali, sve do sinoć.

Šopićeva je nakon emisije ,,Pitanja novinara" otkrila i iznela tvrdnje da joj je Janjuš izjavljivao ljubav još u oktobru prošle godine, kao i da joj je pisao pisma. Koraćeva je otkrila da joj je Marko Đedović, kome je Ivana ispričala sve to, preneo te informacije, pa je iznela i svoje mišljenje o celokupnoj situaciji.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, čudan je. Meni je Marko rekao jutros u toaletu da je njemu Šopićeva ispričala ozbiljno što se tiče njih, kaže da ne mogu da verujem, da ne može više da ćuti, da hoće da ispriča šta se sve izdešavalo, kao glupo je da ona ispada kriva, a nije... Ali kaže da nije pričala tiho, nije mi ispričao šta mu je rekla, ali da ima nešto više. Sad moraš da pitaš njega, ali da imaju neki čist prijateljski odnos, nemaju. Da se tako ti svađaš sa nekim, da ljubomorišeš, to nije prijateljski odnos - otkrila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'