AKTUELNO

Skandalozno priznanje, zadrugari su mesecima unazad pričali o njihovoj aferi, a Šopićeva je odlučila da otkrije sve što se do sada desilo!

U ranim jutarnjim satima Ivana Šopić šokirana izlaganjem Marka Janjuševića Janjuša o njihovom odnosu, kao i da je zadrugarka ljubomorna na Maju Marinković, okupila je Lepog Miću i Marka Đedovića u pabu, te im je ispričala detalje o kojima je ćutala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona (Maja) se na njega loži i nabacuje mu se, to je očigledno. Meni je Vladimir na neke stvari ukazivao. Ja ga nisam slušala, uvek sam više verovala Janjušu, mislila sam da samo Vladimir hoće da ga distancira iz društva. Mene je Vladimir prestao da grli prijateljski zbog Janjuša. Nije pričao sa Radetom zbog mene. Sve mu je smetalo, Rade, Stefan, a kad se posvađamo, on šalje Zolu. Mina zna koliko je on meni ljubomorisao. Veruj mi, samo mi je trebalo da dođem sebi. Ja sam čekala da ustane i da kaže istinu, kao neuzvraćena ljubav.. Ne treba da meni on kaže da je zaljubljen u mene, ja njemu nisam ništa branila. Sve je slagao, ako se sve vidi, kako se onda vidi da sam ja zaljubljena u Janjuša? - izjavila je Ivana.
Tomović je video šta je između vas - prokomentarisao je Đedović.
Ja sam baš gledala tvoju reakciju, da li će da ustane i kaže. On sebe hoće da opere od cele ove priče, veruj mi šta ti pričam. I ne treba da ćutiš, treba sve da kažeš - izjavila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je bio jako korektan, precizan kao sat. Ti si mogla da kažeš šta hoćeš - rekao je Mića.
Htela sam da ga zaštitim, bila sam sigurna da je hteo da kaže istinu - tvrdila je zadrugarka.
Ti si sebe ukanalila kada si posle njegovog izlaganja ostala nema. Onda sam ja pogledao u tebe, ti me gledaš... Ako imaš nešto da kažeš, udri - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ako udarim, ja žu njega da oteram direktno na kapiju! Mogu da ga uništim. Poruke imam, papire imam. Prvi mesec kada je pristao da je zaljubljen, imam poruke, imam svedoka. Jedna jedina osoba je to znala. Sa kojom sam se posle posvađala, Jelena Pešić, to je septembar, oktobar mesec - tvrdila je Šopićeva.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'