AKTUELNO

Nije mogla da sakrije šta oseća.

U ranim jutarnjim satima u kupatilu posvađali su se Iva Grgurić i Stefan Karić. Naime, Kariću je zasmetalo Ivino ophođenje prema zadrugarima, pa joj je sasuo u lice sve šta je imao.

Nakon što joj je poručio da je ispala loš čovek, zbog svoje sebičnosti, Iva je počela da se pravda, pa je pokazala svoju ljubomornu crtu na Erminu Pašović, koja je pre samo nekoliko nedelja javno priznala emocije prema Stefanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispala si loš čovek. Ista situacija je bila, Milan te je pitao za to, ti 'vamo, tmao, u tom trenutku kao da su te navukli. Ti trčiš do kućice, zaboraviš sve što si rekla, samo da budeš prva. Ne znam da li se toga sećaš? - upitao je Karić.
Sećam se, ali ja se ne sećam da ćemo mi odmah nakon toga da razgovaramo - uzvratila je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi trebala da trčiš do kućice, nema veze što je Matora sad. Ako već pričaš o tome... Juče Matora prilazi i kaže da je neko uzeo celu picu, a ti ne govoriš da si to ti. Ako svi jedu g*vna, ne moraš i ti. Vi svi gledate druge. Ti si meni rekla da ćeš mi dati dva parčeta pice - odbrusio je Karić.
Dala sam Kendiju, jer je tebi Ermina napravila pitu. Dečko nije imao ništa jesti - pravdala se Grgurićeva.

Podsetimo, da Ermini od kad je priznala svoje emocije, nije teško da priprema hranu za Karića, ali i ostale zadrugare, što su svi primetili.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'