AKTUELNO

Stavio je tačku na odnos sa plavokosom zadrugarkom.

Voditelj i urednik zabave Pink.rs portala Darko Tanasijević nakon što su Ivana Šopić i Maja Marinković ispričale u kakvom odnosu su sa Markom Janjuševićem Janjušem, upitao je i košarkaša da iznese mišljenje.

Vidno razočaran u reči Šopićeve, Janjuš je priznao da bi voleo da pruži emocije zadrugarki, ali da granica koju ne može da pređe jeste njegove supruga Ena.

Foto: TV Pink Printscreen

Biću iskren, nervira me što neko sa kim sam ja ovde od prvog dana, govori da nisam prijatelj. Ja sam svako moje izlaganje, svako moje gostovanje, ne znam koliko se sećaš, uvek spomenuo Ivanu Šopić kao najdražu. Problem u svemu ovome što ona misli da se ja preterano družim sa Majom - započeo je zadrugar.
To nije tačno, ali to nije tačno - dobacila je Ivana.
Maja zna na kvarno da odradi neke stvari, da pecne. Maja nikada nije rekla ništa ružno o Ivani, kad god je krenula, ja sam rekao da ne spominje. Ja ovde mogu da se družim sa kim ja god hoću. Ušla je bila Ana Korać, pa smo se šalili, sad ne znam kako je to izgledalo. Tako se našalim i sa Majom i nervira me što tako neko ima mišljenje o meni. I baš se osećam bezveze i zato smo se mi dogovorili da se ne družimo. Nikada neću reći da joj nisam bio prijatelj, uvek ću stajati iza toga. Najbolje je što smo odlučili da tako bude - ispričao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si i ti svestan postao da su emocije Ivanine postale one koje ti ne možeš da joj uzvratiš - upitao je Darko.
Da mogu da joj uzvratim, uzvratio bih joj sigurno. Jednostavno ima nekih granica, koje jednostavno ne mogu da se pređu. Nismo isti, u nekim situacijama - dodao je Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'