AKTUELNO

Zaratili su zbog Vladimira Tomovića.

Stanari Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 3". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Zanima me tvoj odnos sa Mlađom. Odakle ide taj vaš sukob? Tvoje mišljenje o Mlađanu, zbog čega ga stalno bockaš? - upitala je Jelena Pešć

Foto: TV Pink Printscreen

On se jedini petlja u odnos sa čovekom koji nije tu. Janjuš i Stefan se nisu petljali koliko su se oni petljali. Antipatičan mi je. On bocka mene svaki dan. Ne mislim da je loš čovek, ali da treba da se brine o nekim drugim stvarima, nego o mafijašu na baterije. Pobrini se za devojku od 19 godina, potrudi se da je zadržiš - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Čovek je krenuo od samog starta, konstantno je dobacivao. Ako si imao konflikt sa Vladimirom, nisi imao sa nama. Ti si mene peckao ovde svaki dan. Nazivao si nas dresiranim kerovima. Kada se desilo ovo sa Vladimirom, ja sam prišao Mini, jer je gotivim i rekao joj da nećemo imati komunikaciju. Prišao sam i tebi i to ti rekao. Ti si nakon toga nastavio mene da podbadaš. Ti to ne radiš samo sa mnom, već i sa drugim devojkama. Ti si taj koji konstantno vređaš. Ja tebe ne gledam kao neprijatelja. Ako hoćeš da me provociraš, možeš slobodno, ja ću da ti odgovorim. Postao si mi antipatičan - rekao je Mlađan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Mensur Ajdarpašić

#Mlađan Jovanović

'