AKTUELNO

On joj nije poverovao.

Sledeći klip koji je pušten u emisiji "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević, bio je razgovor Zorice Marković i Mine Vrbaški u toaletu, gde pevačica priča o Mensuru Ajdarpašiću, te ističe da je on agresivan i da bi mogao da nasrne na nju, a Vrbaški se slaže se pevačicinim mišljenjem.

Sve što sam rekla, to i mislim - istakla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi jasno zašto je Mina sve potvrdila - rekao je Mensur.
On prema meni nije agresivan, ja od njega ne očekujem da će imati sa mnom rasprave kao sa ostalim zadrugarima. Ni sa Vladimirom nisam imala takve scene, Ja sam ta koja se prva prodere na njega. Rekla sam mu da moramo da pazimo šta izgovaramo, kako izgovoramo, da ne bi ispalo - pričala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

U redu mi je da Zorica komentariša, ali da Mina potvrdi... Nije mi jasno - dodao je Mensur.
Ja se tako pogrešno izrazim. Ja se stvarno ne bojim da ne dođe do nekih svađa sa ljudima, da mu ne pukne film, da izađe odavde, to mi nije u cilju. Ovo što sam potvrdila Zorici, to sam mislila u svađi sa ostalim zadrugarima, nije mi prijatno, nije mi lepo da to gledam - pravdala se Vrbaški.
Ja se zaboravim nekad gde sam. Ja sam takav, ja tako reagujem. Želim da mi Mina pojasni zašto potvrđuje. Zorica ti pričao o meni, o tebi i meni, ne o ostalim zadrugarima - dodao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam više gledala odnos sa svima - nastavila je da se pravda Mina.
Budi jednom iskrena. Pričali smo o budućem vremenu, ne o sadašnjem. Potvrdila si to što sam rekla. Imaš crv sumnje i straha - suočila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

#Zadruga 3

#Zorica Marković

'