AKTUELNO

Zaratile majka i ćerka!

Marija Kulić večeras je u emisiji "Pitanja gledalaca" komentarisala odnos svoje ćerke Miljane sa Nikolom Orozovićem. Tom prilikom ova zadrugarka otkrila je zbog čega se protivi njihovoj romansi.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana se njemu ne dopada i nisam za to. Nisam za nešto da se radi na silu. Ovde se lepo izjasnio da je njegov tip Nina, svađao se sa Mlađom... Miljana mu nije bila ni na mapi. Ja volim vredne momke. On je obrazovan, kulturan i fin, ali ja ih ne vidim zajedno zato što nije Miljanin tip, ni ona njegov. Lepo se druže. Ja ne mogu da prihvatim to. Miljana, nemoj od ovog momka da praviš glupsona - govorila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo sada me i mama ponižava, kaže da je nemoguće da se ja nekome sviđam, to je veliko poniženje za mene. Ja sam za to da narod osudi mene, ako se ja sprdam ili njega, ako se on sprda. Ja sam danas u izolaciji okrenula leđa i gledala u zid, jer se sprdao sa mnom. Sada je pod uticajem moje majke - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U pravu je žena za sve. Nemam poverenja u Miljanu, jer se menja kao vreme. Kako prema drugima, tako i prema meni. Ti si mene nazivala homos*ksualcem - rekao je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam više snage ni za njega, ni za ova pitanja. Ja više nijednu reč neću da progovorim sa njim, dok mi ne priđe i kaže da je video da se ja ne sprdam sa njim - dodala je Miljana.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'