AKTUELNO

Otvorila dušu.

Ermina Pašović konačno je večeras za crnim stolom pred svima priznala da je zaljubljena u Stefana Karića. Zanimljivo je i to da ovaj zadrugar nije imao ništa protiv toga.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, nedavno je Mirko Gavrić dao savet Marijani Zonjić da treba da nastavi ljubavnu romansu sa Stefanom Kandićem. Gavrić je tada dao primer Marijani da će Ermina Pašović nastaviti svoj ljubavni život bez obzira što je nedavno raskinula vezu sa Banetom Čolakom i da će se kad-tad udati i uploviti u novu romansu sa Stefanom Karićem.

To nije bila zaj*bancija! Vrlo mu je posvećena. Kada je bio prehlađen, ona je tu da mu pomogne, da mu se nađe... - započeo je Mirko, a onda se oglasila Marijana Zonjić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina, svima je jasno da ti se sviđa Stefan Karić - rekla je Marijana Zonjić.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugo je sviđanje, drugo je udaja... Sada ću ja objasniti. Mirko je toliko bezobrazan... Stefan je izašao iz kupatila i Mirko je to dobacio. To je sve počelo iz zaj*bancije, međutim, ja sam primetila da tu stvarno ima nešto sa moje strane. On meni nije dao povod. Sad se to razvija i poslednjih deset dana ja primećujem šta se dešava i pričaju mi: "Kao da bi tebe Stefan hteo, ti si starija, imaš dete...", to rade Jelena Pešić, Marija Kulić... Sa Ivine strane dobijam: "Ma, daj", ja i te kako imam druge vrednosti. Znam da poštujem brak i vezu. Jeste, zaljubljena sam u Karića i tačka - rekla je Ermina.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'