AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Na velelepno imanje u Šimanovicima pristigao je voditelj i novinar Milan Milošević povodom emisije "Pretres nedelje", a na samom početku osvrnuli su na temu koja je obeležila proteklu nedelju - diskvalifikaciju Dalile i Dejana Dragojević.

Zadrugarka Iva Grgurić iznela je svoj stav da li je Dalila napustila rijaliti zbog ljubavi prema njenom bivšem dečku Stefanu Kariću.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada su mi jasnije neke stvari. Svaki put kada bi Stefan i ja imali svađe, ona je skakala i veličala Stefana. Shvatila sam da ona na taj način krči sebi put prema Stefanu. Pomislila sam da je Dalila pravila sebi priču zarad boljeg plasmana, na kraju sam shvatila da je zaljubljena u Stefana. Kada smo Stefan i ja raskinuli, ona je počela da se svađa sa Dejanom. Počinjale su te neke situacije, kada mu je naručivala pesme, kada su se pogledali, kada mu je tražila duks. Bila sam svedok svih tih svtvari, ali nisam sumnjala, jer je udata. Očigledno joj ništa nije sveto - govorila je Iva.

Na pitanje, zbog čega je Dejan osetio ljubomoru prema Stefanu Kariću, Iva je rekla.

Njih dvoje su se upoznali u rijalitiju, verovatno je on osetio nešto što nikada do sada nije osetio. Zbog toga ju je uhodio, predosetio da ona pravi neke izlete. Verovatno su se njih dvoje dogovorili da ne pokazuju ljubomoru. Sigurno joj je ljubomorisao ispod pokrivača - rekla je zadrugarka.

Lepi Mića dokazao je da se ne slaže sa mišljenjima da su Dejan i Dalila pravili fejk priču zarad boljeg plasmana, te da je brak Dragojevića u velikoj krizi.

Dalila je Dejanu sve priznala, ona je njega kupila iskrenošću. On je znao da sa Tomovićem nema ništa. Prvi put kada je ona otišla sa mnom na žurku, pitao sam je gde je Dejan, govorila je da se njoj ide na žurku, a njemu ne. Tada sam znao da njihov brak nije u redu, a naročito kada je govorila da je Dejan uhodi. Kada je neko emotivan, on plače na bilo šta - rekao je Mića, a Iva je dodala.
Sećam se da je namerno pred Stefanom izmislila priču da sam ja ukrala njene čarape, da bih ja ispala kleptomanka. Namerno je mene ocrnila u Stefanovim očima, krčeći put ka njemu. Naravno da je pobesnela na Miljanu zbog majice, ona nije mogla da prihvati da nije ona jedina kojoj je Stefan dao majicu, kakav meda - govorila je Grgurevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Iva Grgurić

'