AKTUELNO

Svi zadrugari su ga nemo slušali.

Mirko Gavrić je pred svojim rijaliti cimerima priznao da se osetio izigranim i kao velika budala jer je kao muzički producent u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde" pomogao mnogim tadašnjim učesnicima koji su to veoma brzo zaboravili.

Iako je Gavrić bio veoma uopšten i nije želeo da imenuje svoju bivšu suprugu Draganu Rakčević, mnogi su naslutili da je baš o njoj reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad čovek sebe da pogrešnim ljudima, on ispadne budala. 2014. godine dobijam ponudu od televizije Pink da budem muzički producent najboljeg muzičkog takmičenja sa ovih prostora. Bio sam na 40 predaudicija, kroz koje je prošlo 10000 kandidata, uzrasta od 5 do 55 godina. Odabrao sam kandidate koji će učestvovati u takmičenju "Pinkove zvezde". U tom krugu ih je bilo 400. Prvi krug je trajao 20 epizoda. Ja sam u tih 20 epizoda spoznao njihove kvalitete, kada je došao drugi krug, ja sam imao svoje favorite i pogodio sam prva tri mesta, a svoje mišljenje nisam izneo naglas. Poštujući svoj položaj ja nisam želeo da se to moje favorizovanje oseti. Njih 16 je došlo do polufinala. Kada se to završilo, mnogi su zaboravili kako su stigli dotle dokle su stigli. Jurio sam im najbolje moguće matrice. Jednog dana kada ti se otvore nove mogućnosti, ti zaboraviš na ljude koji su ti pomogli kad si bio niko i ništa. Tako nešto me ne dotiče. Samo sada se postavlja pitanje da li je biti dobar uopšte vrlina. Ja se trudim da i dalje pomažem ljudima koji to zaslužuju - ispričao je Gavrić.

Osim toga, Gavrić je ispričao da se osetio kao velika budala jer je pružio ruku prijetljstva Miljani Kulić koja to, prema njegovom mišljenju nije zaslužila.

Foto: TV Pink Printscreen

Pružio sam priliku ovoj veprici da joj budem prijatelj, ali na nju nije moguće imati uticaj i onda dobijate uvredu, dobijate ubacivanje na svaku vašu reč. Zašto? Zato što shvatate da sve dublje tonete - rekao je Gavrić.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Mirko Gavrić

'