AKTUELNO

Služila se lažima.

Kada je došao red na Anu Korać da ispriča situaciju u kojoj se osetila kao najveća budala, ona se prisetila srednje škole i svog prvog dečka.

Naime, zadrugarka je priznala da je boravila nekoliko dana kod dečka, a da je to morala da sakrije od svoje majke i zbog toga ju je lagala.

Foto: TV Pink Printscreen

Imala sam dečka u osmom razredu i prva godina srednje. Ja sam u Užicu upisala umetničku, a on je bio u Beogradu, studirao arhitekturu. Mama nikad nije dala da ja spavam kod njega, niti da njega dovedem kod mene. Mama je došla taj vikend kod mene, kupovala sam neke stvari. Ja isplaniram da odem kod dečka kad mama ode kući jer smatram da ona to neće provaliti. Kada se mama vrati kući, odem ja kod njega. Bili smo dva tri dana, bili smo u zoološkom vrtu, slikali se, ja se vratim kod mame. Ja sam te slike izbacila na Fejsbuk i ja listam nešto na kompjuteru... Mama mi kaže kako su mi lepe slike i pita me kad sam bila u zoološkom vrtu, ja kažem da sam bila pre godinu dana, a meni mama tada: "Ma da, pre godinu dana, a patike si kupila pre 10 dana". Ispala sam budala, slagala sam je, morala sam da joj kažem da sam bila kod dečka - ispričala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Ana Korać

'