AKTUELNO

Pevačica ubeđivala Čolaka da će se Krunićeva predomisliti.

Ivana Krunić je tokom današnjeg dana proslavila svoj rođendan u Beloj kući zajedno sa rijaliti cimerima, a nju je sačekalo veoma neprijatno iznenađenje, a to su negativne kritike na račun njenog dečka Baneta Čolaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Reči njenih najmilijih su je pogodile te je slavlje provela u suzama. Ovom situacijom su zatečeni svi zadrugari, a Natalija Ibramov, Jovana Tomić Matora i Gagi Đogani su o ovome pričali sa Čolakom.

Mensur je pre tri dana pita: "Bane ili karijera", ona kaže: "Pa ja ne mogu to tako brzo, ili jedno ili drugo ili ništa" i onda dođe malopre i raskine sa mnom. Ne može to tako. Ona je meni obećala da niko neće moći da nas razdvoji osim ukoliko ona to odluči. Ona je meni prebacivala za gluposti - žalio se Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Natalija je istakla da se saoseća sa Čolakom jer se našla u sličnoj situaciji koju je podelila sa rijaliti cimerima.

Biće to sutra drugačije Bane. Moji roditelji nisu znali da sam trudna. Dva meseca im je trebalo, ali su došli. Ja sam volela čoveka, niko nije mogao da mi stane na put. Prvom prilikom kada smo se posvađali, kad sam se vratila kući i rekla kraj. Tata mi je rekao: "Gde si došla devojčice, sama si birala i vrati se odakle si došla i reši u svojoj kući to što imaš." Moja tata prvo dva meseca nije hteo da čuje za mene. Mi smo se voleli, niko nije mogao da mi stane na put. Ja kad volim, ja volim. Iznenađena sam reakcijom njenih roditelja, jer oni rešavaju sve razgovorom. Ti ljudi su baš kul - pričala je Natalija zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Bane Čolak

#Natalija Ibraimov

'