AKTUELNO

Za ovo niko nije znao!

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević su prethodne noći samoinicijativno napustili Zadrugu, a to je stvorilo sumnju da je taj potez bio jedini način da spasu svoj brak.

Kako je poznato da je Dalila bacila oko na Stefana Karića, gde je ujedno počela da mu se priklanja i čini sve da privuče njegovu pažnju, to je stvorilo ogromnu netrpeljivost u njenom odnosu sa suprugom.

Foto: TV Pink Printscreen

Novinar Marko Đedović bio je dobro upoznat sa njihovom situacijom, jer mu je Dragojevićka u nekoliko navrata priznala šta oseća prema Stefanu, pa je tako u razgovoru sa Zoricom Marković izneo skandalozne detalje zbog kojih će mnoge stvari biti jasnije.

Ublažio sam istinu, pokušao sam da okrenem na sp*dnju. Kad su rekli da će pustiti klipove, ona se us*ala i priznala. Ja sam samo rekao istinu, a onda je Dejan ustao i rekao da joj je zamerio. Pravio se da je kul, zato su tražili krivca u meni. Ova priča sa porodicom je bio pokušaj skretanja sa teme, tu su se pogubili. Ovde niko neće odobriti da vređaš preminule i bolesne ljude - rekao je Marko.
Pa i za onu priču, kad kažeš da ne zna niko pa čak ni Dejan, a ispričaš je Kariću, šta to znači? - pitala se Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni bi da se nađu u tuzi, a onda krk u bulju. Ona nije znala šta ću ja reći, znaš kakva je bila, kao zombi. Nije se šminkala, nije se sređivala. Ja sam ćutao, nisam hteo da ispadnem go*no. Ma, sve pesme je naručila za njega i onu od Zorice - Branili su našu ljubav. Gledala je u mene i smejala se - rekao je Marko.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'