AKTUELNO

Ovo će dovesti u krizu vezu Ivane i Orozovića?

U rijalitiju "Zadruga 3" nikada nije dosadno, a naročito kada se ukućani okupe oko stola kako bi razmenjivali pitanja, pretresali događaje od protekle nedelje ili odgovarali na pitanja novinara.

Otkud to da poklanjaš srca Krunićki, šta te navelo na taj romantični gest? - glasilo je pitanje za Nikolu Orozovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao što sam rekao sinoć, taj gest je bio drugarski, bilo je sasvim slučajno i spontano. Razlog zbog kojeg sam baš njoj poklonio je jer mi je ona najbliža osoba u kući. Kada je hemija u pitanju, ja sam stava da ili klikne u početku, ili neće nikada. Čak mi sređuje za jednu drugaricu u kući, neću reći koju - objasnio je Nikola.

Zadrugar nije krio da je Krunićeva njegov tip devojke, a onda je objasnio zbog čega nikada nije poželeo da budu u vezi.

Prvo, prirodna je devojka, drugo, kulturna je, takve su mi bivše devojke bile, nikada nisam rekao da mi se sviđa, niti da bih bio sa njom. Imam drugarice napolju koje su slične mojim bivšim devojkama, ali su mi prijateljice. Rekao sam ja njoj da je ona negde najbliža mojim bivšim, ali nije kliknulo - rekao je Orozović.

Na pitanje šta misli o vezi Baneta Čolaka i Ivane Krunić, Orozović je izneo šokantne informacije spolja.

Znam da je Bane pisao poruke mojoj drugarici i bivšoj devojci. Izvređao me je, nije ispao fer prema meni, Ana ako hoće da se javi, neka se javi, mislim da je tada bio sa Erminom. Ne mislim da će neke stvari biti okej kada izađu, ali otom potom - istakao je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Nikola Orozović

'