AKTUELNO

Na ovo su mnogi čekali!

Kao i svake subote predstavnici sedme sile pristigli su u emisiju "Pitanja novinara" kako bi postavili učesnicima treće sezone rijaliti programa "Zadruga" sve što su gledaoci želeli da saznaju.

Urednik zabave na portalu Pink.rs Darko Tanasijević postavio je pitanje Stefanu Kariću: "Da li smatraš da si ti razlog diskvalifikacije Dragojevića?"

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi ni drago, a ni krivo što su napustili Zadrugu. Prvi koji je njihovom krivicom napustio rijaliti bio je Filip Mijatov, pa Vladimir Tomović. Mislim da nisu nikoga poštovali za stolom, niti u kući, imali su svoj arogantan stav. Nisu poštovali ni mene, nisam mogao da dođem do reči od njih za stolom. Što se tiče Dalilinih emocija prema meni, prvo sam mislio da je neka fora. Ako sam razlog njihove diskvalifikacije ja, nije mi drago. Nikada joj ne bih poklonio majicu da sam mislio da ona gaji emocije prema meni. Mislim da je još jedan od razloga to što su je ljudi proglasili najumišljenijom osobom, smatrala je da je narod ne voli, sve joj se skupilo - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Stefan Karić

'