AKTUELNO

Našli se u pabu.

Jelena Pešić i Lepi Mića prošli su mnoge faze u svom odnosu od početka "Zadruge 3". Ovo dvoje zadrugara su na početku "Zadruge 3" gajili međusobno poštovanje, a posle dva meseca došlo je do preokreta u odnosu. Pešićeva je počela da izbegava Miću, a onda je uredniku zabave portala Pink.rs Darku Tanasijeviću u emisiji "Pitanja novinara" priznala da je to zbog toga što je pevačev pogled podseća na pokojnu baku. Brzo nakon toga usledile su žestoke svađe, a zatim i primirje.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje su se večeras našli sami u pabu, gde su porazgovarali oči u oči. Lepi Mića je pohvalio Jelenu, zadovoljan njenim izlaganjem za vreme sastanka kada su zadrugari birali najumišljeniju osobu u Beloj kući. Podsetimo, Jelena je tada sasula Dalili Dragojević sve u lice.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobra si, mogu da ti kažem da si top. Sviđa mi se kad tako razmišljaš. Kad ne galamiš, a sve kažeš - hvalio je Mića.
Meni je krivo što moram da galamim, video si danas, ja bih volela kad bi mogli da ćute da ja kažem - odgovorila je Jelena.
Današnje izlaganje ti je bilo jako, kako da kažem, rekla si sve, a nisi se svađala - zaključio je pevač, pa su nastavili da pričaju o Dalili.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Jelena Pešić

#Lepi Mića

'