AKTUELNO

Ispričao joj detalje svog tajnog zadatka.

Kako bi priredio iznenađenje svojoj devojci Tari Simov, povodom mesečnice, Mateja Matijević se obratio Drvetu mudrosti i tražio tajni zadatak. Drvo mu je izašlo u susret i reklo da će u okviru tajnog zadatka Mateja morati da ometa radio-emisiju "Sedi dole".

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja je uspešno izvršio zadatak, a večeras je emisija "Nominacije" prekinuta na nekoliko minuta, kako bi svi zadrugari videli ljubavni klip ovog para. Veliki šef je odmah nakon toga poslao pismo i obavestio Taru i Mateju da će provesti noć na Rajskom ostrvu nakon završetka emisije.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada su otišli na ostrvo, Mateja i Tara su odmah počeli da uživaju u romantičnoj večeri koja ih je tamo sačekala. Sve vreme svirala je numera "Gad" od Teodore-Tare i Angeline, koju je Tara posvetila Mateji.

Znaš koliko sam se ja glupo osećao, moram da odradim zadatak, a vidim tebe koja se rastavlja od života. I onda balansiram, trčim tu kod tebe, pa trčim u radio. Provalio sam da se Kendi ne peca, a Panda p*zdi! Znaš da bih gledao onaj klip još 150 puta - pričao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni Miljana rekla da te je Drvo zvalo, ali ni na kraj pameti mi nije bio zadatak - govorila je Tara.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'