AKTUELNO

Ovo je morala da uradi!

Svi zadrugari osudili su Ivu Grgurić zbog laži koje je izgovorila kada je priznala da nije zaljubljena u Stefana Karića, a ono što je pojedinim takmičarima zapalo za oko jeste činjenica da se ona zaista promenila.

Iva je odlučila da potraži novo društvo, pa je sada u bliskim odnosima sa Stefanom Kandićem, Filipom Đukićem, Milicom Kemez i ostalom ekipom iz grupe III/2, a to je posebno zaintrigiralo Ivanu Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukućani su primetili da je Iva počela da koristi terminologiju kojom se služi Đukić, pa se dovela u pitanje njihovu bliskost. Šopićeva je mudro prišla kako bi indirektno saznala da li među njima nešto postoji, ali je Iva sve vreme potencirala da se priča o Kariću.

Ja sam bila u fazonu da ne mogu da verujem šta si sve progutala! To je strašno, još si počela da menjaš terminologiju, govoriš: ,,Dalabu". Družiš se sa novim društvom, okej! Ali, ono... - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne izgleda uopšte tako, ljudi napolju najbolje znaju o čemu se radi. Ja sam lila suze kad me je izvređao. On i ja samo ne komuniciramo, to je loše! - rekla je Iva.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'