AKTUELNO

Orilo se za crnim stolom!

Za crnim stolom vodila se polemika oko izdaje Mine Vrbaški prema Vladimiru Tomoviću, te je Marko Janjušević Janjuš ustao, kako bi joj saopštio stvari za koje je zadrugarka tvrdila da se nisu desile. Naime, Janjuš je tvrdio da je Tomović Minu voleo, iako je zadrugarka prethodno priznala da nikada nije osećala ljubav prema njemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću samo da kažem, da Mina mora da shvati da se ovde od početka družilo. Što se mene tiče, Mina, ja ti se mešati neću, samo jednu stvar hoću da kažem, a to je da sam ja taj koji ga je ispratio i mogu da tvrdim da te je voleo. Ti znaš kakvo mišljenje imam o tebi, ali moraš mene da shvatiš zašto se neću družiti sa tobom - odbrusio je Janjuš.

U raspravu se uključila i Ivana Šopić, koja je odbrusila Janjušu da nema potrebe da se pravda Mini zbog čega se neće družiti sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ako kažem Mini da je izdajica, a posle joj kažem da ne mogu da se družim sa njom, da bih ispoštovao nekoga.... Ne mora da razume to, šta ima da ja njoj sada opravdavam, što bi ti uopšte pričao o tome? - napala je Ivana Janjuša.
Zna se ko je Mina Vrbaški, svakog je prodala - vikao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'