AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao da će se desiti!

Tokom emisije ,,Izbor potrčka" zadrugarka Zorica Marković ustala je kako bi prokomentarisala to što su je mnogi zadrugari ogovarali tokom dana, jer je Miljanu Kulić izabrala za najbolju osobu, a imale su žestoke sukobe.

Foto: TV Pink Printscreen

To je očekivano, večito se poteže to pitanje Miljane Kulić i mene, to je nekoliko puta već objašnjeno. Ja se ne slažem sa većinom stvari koje Miljana radi, generalno šta radi. Kad bih počela da nabrajam, ostali bi ovde tri dana. Pričali smo više puta o tome, ja nju poznajem jako dugo, tačno, imali smo svađu kad me je gađala kamenjem. Ali ovde se svi svađaju sa svakim, ali napolju privatno Miljana i ja funkcionišemo, ovo nema veze sa njom spolja. Meni odgovara ona, ona može da bude najgora prema svima, ali ako nije prema meni... Ja sam danas govorila iskreno, ove ljude manje poznajem, da li je to njima logično ili nije, to me ne zanima. Kad se bude svađala sa mnom, onda ćemo se svađati. Očekivala sam to, ali me to ne interesuje - odgovorila je Zorica.

Potom se dotakla i toga što je tokom dana najavila da će večeras u emisiji saopštiti nešto važno, zbog čega su se zadrugari zabrinuli. Naime, Markovićka je odlučila da progovori o odnosu Ivane Krunić i Baneta Čolaka, te je otkrila da zadrugarka uopšte nije takva kakvom se predstavlja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam htela kratko da prokomentarišem, ova mala (Ivana Krunić), znači vi roditelji ste poslali vaše dete ovde. Svi se totalno u zabludi. Kad sam ušla ovde, totalno za Baneta sam promenila mišljenje, čak sam se i sažalila. Jednom sam joj prišla i rekla da fura svoja osećanja, međutim, ova mala je napolju jako opasna. Ovo nije Ivana Krunić! Nije moje da ja otkrivam, niti me zanima, ali to su stvari spolja. Kad ona stalno potencira na tome, provlačila se jedna stvar, malopre je rekla: ,,Meni je jako teško...", ja tvrdim da ona nije sa Banetom uopšte zbog emocija, ali to njoj prija i ona treba da se preispita da li laže sebe, Baneta ili roditelje. Ne mislim da se pogubila, jer ima mozga, vrlo je namazana, s obzirom na to da znam Baneta, ćutim, skeniram sve i moj zaključak je da nije iskrena, prija njoj da se mazi sa njim, ali ona tu negde ima svoj cilj dok traje rijaliti. On ima emociju, nažalost, on se brzo zaljubi - ispričala je Markovićka.

Kulićeva je takođe ustala da prokomentariše, te je podržala Zoričine reči.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'