AKTUELNO

Nije imala problem da prizna ovo!

Zadrugarka Ivana Krunić nije mogla da sakrije tugu zbog svoje porodica koja joj je u novogodišnjoj poseti izričito naglasila da joj Bane Čolak ne treba i da se zbog veze sa njim loše kotira u javnosti.

Ona je, povrh toga izabrala da nastavi da uživa u ljubavi, a sedma sila je imala mnoštvo pitanja kako bi razjasnila sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko su ti roditelji važni kao i njihovi stavovi? - glasilo je pitanje.
Najbitniji, to je moja porodica i volim ih najviše na svetu. Pretpostavljam da misliš na ono što mi je otac rekao. Bane će meni tek pokazati ko je i šta je. Ja ovde živim život, znate da mi je ovo jako teško palo. Proživela sam nešto što nisam za ceo život. Iz nekog lošeg perioda naišla sam na ovaj dobar u kom sam srećna. Svesna sam toga i kako je on predstavljen i šta je uradio ovde. Ja jesam prešla preko nečega, oprostila sam mu, svi se sećate i rekla sam da za svaku osobu imam jedan poklon, a to je oprost za grešku koju napravi. Za sada se pokazao kao osoba koja ume da ceni tu šansu koju sam mu dala. On baš lepo koristi ovu šansu. Svesna sam da se u prethodnim sezonama jako kompromitovao - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li razmišljaš o tome da se tvoji roditelji nerviraju zbog svega toga? - glasilo je pitanje.
Ja ovde vidim samo naš odnos, a oni vide i medije, verujem da Bane ima dosta hejtera. Verujem da su pod pritiskom i samo pokušavam da kažem da se ne brinu, jer sam ušla kao staklence, ali sam ojačala! - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, novinar Darko Tanasijević osvrnuo se i na Banetovu ljubomoru koju svakodnevno ispoljava pred kamerama, a Ivanin odgovor na to bio je šokantan.

Miona je pokušala da na prijateljski način skrene pažnju na neke stvari, a to je bolesna posesivnost i da će te na taj način ugušiti tebe i tvoja osećanja. Da li si primetila tu ljubomoru? - glasilo je pitanje.
Ja razumem, jer sam i ja mnogo ljubomorna. Svakako da je naša veza baš sveža i svaku priliku koristimo da budemo zajedno. Počinjemo i sa drugim ljudima da se družimo i da se posvećujemo. U prethodnoj vezi, taj dečko nije bio ljubomoran, to mi je bilo nemoguće - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se ti nosiš sa tim što Ivanini roditelji ne prihvataju tebe? - glasilo je pitanje.
Što se tiče ljubomore, ja to ne krijem, takav sam. Kad sam sa nekim u vezi i kad mi je stalo, takav sam - rekao je Bane.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'