AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Zadrugari trenutno biraju između Dalile Dragojević i Stefana Karića, koji su ove nedelje bili u ulozi potrčka. Nakon što je Gagi Đogani izneo svoje mišljenje, ustao je Lepi Mića i izneo svoj stav.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče nominovanih družim se sa oboma. Sa Dalilom ulazim u žestoke rasprave, što ništa nije novo, to je bazirano na našim mišljenjima, a ne na mržnji. Ono što zameram Dalili, jeste da to što neko ko ima iskustva u rijalitiju, govori neke stvari. Ona neke stvari ne kapira... Dalila nije shvatila neke stvari, od nje se očekuje agresivnost, mislila sam da mora da pruži mnogo, zatajila je u onom ćošku. Dalila je neko sa kim ću se svađati dalje, neke stvari koje je izrekla, ja sam osudio, te stvari ne podržavam. Što se tiče Stefana, ja sam mu rekao, kao prijatelj da mnoge priče ne treba da poteže. Zameram mu što se ne angažuje oko žena, ušao je u vezu. Sa njim sam ovde po ceo dan. Meni je Dalila draga osoba, ali poslaću nju - ispričao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Cileta, iako će ispasti kao kliše, meni na primer kažu: ,,Dobar dečko, ali..:", ali za njega nemam to ,,ali", vidi se da je Osman odradio dobar posao. Pozdrav za njega, nemam zamerku za njega, danas sam prelistavao, koliko god da imam memorije u mozgu... To je to što se tiče Cileta. Što se tiče Dalile, mislim da je pametna i inteligentna devojka, zna gde je pogrešila, tako da neću da ti pričam, mislim da ti sve sama znaš. Sad sam saznao da si devica u horoskopu, primi moje saučešće, Deki, ja sam bio sa devicom u vezi dve godine - izjavio je Filip Đukić.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'