AKTUELNO

Sada joj je stavila do znanja kako stoje stvari.

Zadrugarka Jovana Tomić Matora dobila je pitanje od Milice Kemez, a koje je i nju navelo da razmišljenje kako njena devojka Sanja Stanković gleda na njeno druženje sa Stefanom Kandićem.

Međutim, pre toga je morala da se osvrne na komentare Dalile Dragojević i stavi joj do znanja u kakvom je ona odnosu sa Anom Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Objasni mi šta misliš zašto Sanja nije pozdravila Kendija? - glasilo je pitanje.
Čini mi se da je Dalila aludirala na mene kad je pomenula Anu, ali treba da zna da se nas dve nikad nismo pljuvale. Ani zameram neke stvari, raspravile smo - počela je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

David vas je zavadio! - rekla je Dalila.
Moje mišljenje je da je on uticao, krivo mi je što smo dozvolile da zahladimo odnose i smatram da treba da ga poštujem, on je njen verenik! Ne verujem da ćemo nas dvoje biti u dobrom odnosu, ali da mi je krivo, jeste. Što se tiče Kendija, začudila sam se. Možda je bila toliko nervozna i ljuta, da je zaboravila. Sanja je osoba koja je mnogo surovija od mene, ne oprašta tek tako. Ona se čak i spr*dala, rekla Kendiju da me čuva - rekla je Matora.

Ono što je izazvalo burne reakcije jeste pitanje koje je Matora postavila Nataši Radan.

Foto: TV Pink Printscreen

Provodile smo više vremena sad, prvo si branila Ninu kad je Mlađa u pitanju. Da li se tebi Mlađa sviđa? Mislim da gajiš simpatije prema njemu - pitala je Matora.
Nije tačno, oni su meni mnogo dragi. Meni je drago kad vidim kako je on brani od svih ljudi ovde. Ja sam na Mlađinu stranu stala samo zato što ga za neke stvari razumem. Ja sam sedela sa njim, jer mu je bilo teško zbog Vladimira. Ne sviđa mi se Mlađa - rekla je Nina.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'