AKTUELNO

Ovo se neće dopasti Tomoviću.

Zadrugarima su juče u posetu dolazili najbliži ljudi, a Vladimira Tomovića je posetila i devojka Isidora, koja ga je odmah na ulazu poljubila, što je zasmetalo Mini Vrbaški, koja je odmah krenula da plače. Tomović je večeras celu novogodišnju žurku preležao u zatvoru, zbog sukoba sa Miljanom Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je tokom večerašnje žurke pričala sa Mensurom Ajdarpašićem, sa kojim je Vladimir u sukobu, što su joj zamerili mnogi zadrugari.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina se u cik zore osamila sa Mensurom u sobi za rehabilitaciju, gde je nastavila da priča sa njim o Tomoviću, sebi i svojim emocijama, a potkačila je i Dalilu Dragojević, koju je nazvala ljigavštinom i hodajućim zlom.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je u jednom trenutku upala u rehab i videla njih dvoje kako razgovaraju.

Foto: TV Pink Printscreen

Odmah nakon toga je otišla u sobu za izolaciju, gde spava kao ovonedeljni potrčko. Stefan Karić, koji je ranije otišao sa žurke, se tada probudio, a Dalila mu je prepričala sve događaje, pa se posebno osvrnula na Minu.

Sad se završila žurka. Haos. Sad pričaju tamo, a celu noć na žurki pričaju. Hranila ga. Kakvi preokreti. Evo ti, čuješ - rekla je Dalila.
To radi iz inata, zato što je došla Vladimirova devojka - zaključio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Dalila Dragojević

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

#Stefan Karić

#Vladimir Tomović

'