AKTUELNO

Glavna tema na večerašnjem "Pretresu nedelje".

I Mlađan Jovanović, koji se nekad dopadao Dalili Dragojević, je želeo da iznese svoje mišljenje o situaciji između Dragojevićke i Stefana Karića, koja se povela na večerašnjem "Pretresu nedelje sa Milanom Miloševićem".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Dalilu dugo poznajem, iskusan je rijaliti igrač. Lomim se, viša sam 60-40 da je ovo fejk priča. Kad god im nešto pomene što se braka tiče, reaguju agresivno. Dejan se uvek sklanja kada krene nešto da se priča o devojkama. Dalila je svaku situaciju izbegavala. Sada odjednom ustaje, priča da postoji jedna osobo ovo, ono. Tada sam pomislio da je to igra. Svašta se ovde dešavalo, ali svakog čuda je tri dana dosta - istakao je Mlađa.
Ona je želela da komentarišemo to - ubacila se Tara Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se čini da je fejk, mislim i ovo što Đedović iznosi - zaključio je Jovanović.
Mislim da je ona namerno bacala neke rovce, ali su se u međuvremenu desile neke situacije. Mislim da je prvi put kad je rekla to bio rovac, a sve ovo posle je klasično ponižavanje braka - istakao je Lazar Čolić Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam ja u "Pandorinoj kutiji" napisao da bi Tomović i Dalila bili lep par, ona i Dejan su me napali da pokušavam da uništim njihov brak. Verujem da su spremni na sve, ali ne verujem da je Dalila toliko loš čovek da bi zbog priče bacala rovce za svoj brak. Tek smo se zavozali, vreme će pokazati. Zašto sam ja napadnut, a Đedović nije sada? - rekao je Filip Reljić.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Mlađan Jovanović

'