AKTUELNO

Prošlo je mnogo vremena.

Zadrugarka Tara Simov bila je jedna od onih koja se najviše obradovala poklonima, a bila je u neizvesnosti da sazna da li je porodica još uvek podržava i da li ovim putem ima nešto da joj poruči.

Ona je bila na ivici suza zbog svega što je doživela u 2019.godini, ali se nada da će Nova biti drugačija i uzbudljivija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo mi je bio jako loš period, izgubila sam ljude koje volim, neki više nisu među nama. Otišla sam u drugu zemlju, prebolela raskid veridbe i tako, jako loša godina - rekla je Tara.
Imaš najveću podršku od tvojih rođaka, nedostaješ nam - glasila je poruka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikola Orozović nije mogao da zadrži suze kada je video pismo koje mu je poslala porodica, jer je bio ubeđen da se nešto loše dešava. Dalila je umesto njega pročitala poruku, jer on nije mogao da obuzda emocije koje su ga preplavile u tom trenutku.

Foto: TV Pink Printscreen

Raduje me što mogu da ti čestitam Novu godinu i što si tako kulturan i da ti se sve želje ispune. Ovo su pokloni od tvoje porodice. Sreća što si tu gde jesi, inače ne znamo da li bi dobio ovoliki poklon. Volimo te svi i tvoja sestra Jelena koja svoje studentske dane provodi u domu - napisala je Nikolina porodica.
Ovo je prvi put da saznam nešto od svoje porodice, nismo nijednom imali kontakt. Sestru nisam video osam meseci, bila je u Americi kad sam ja ušao ovde - rekao je Nikola.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'