AKTUELNO

Dejanu nije nimalo lako!

Tokom emisije "Pitanja novinara" urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević postavio je pitanje Dalili Dragojević: "Da li je tvoj brak poljuljan nakon izjave da je Stefan Karić tvoj tip muškarca?".

Foto: TV Pink Printscreen

Stvarno nisam ni u jednom trenutku rekla da je Karić moj tip muškarca, znam da je bilo pitanje: "Ko je sličan po karakteristikama Dejanu?", rekla sam Stefan. Nisam rekla da je totalno isti, rekla sam da je sličnost u pitanju. Desilo se to da se desila ta žurka, nije mi (Dejan) rekao ništa tada, ostala sam na žurki jer mi se ostajalo. Pitao me je ko je bio za mojim stolom i rekao da znam vrlo dobro ko nije trebalo da bude tu. Posle se poteglo pitanje kod Milana u emisiji, gde sam ja potvrdila šta sam rekla. Stefan je mene spomenuo kada je bio izbor za idealnu osobu, izdvojio me je za karakter i harizmu. Naravno da svakom prijaju komplimenti. On je to meni najnormalnije rekao, tek kada sam ja rekla šta sam rekla, napravila se fama. Ne smatram da sam napravila grešku, ne smatram da sam uradila ništa loše. Odlučila sam da se distanciram od Stefana - pravdala je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Tanasijević je preneo Dalili reči ostalih ukućana, koji su primetili da se Dragojevićka odjednom promenila i da ima drugačiju energiju.

U spoljnom svetu sam se više družila sa muškarcima, ja imam dosta muške energije u sebi, teško me je ispratiti. Što se tiče energije, ne bih baš rekla tako. Ja imam periode u rijalitiju, do četvrtog meseca studiram ljude. Sređujem se jer imam takve periode. Meni je ovo smešno. Cimeri kao cimeri tumače na svoje načine, ja ne zmaram. Nema to veze sa Stefanom nikakve. Marko Đedović je rekao da je primetio Stefanov i moj odnos u pabu, a onda mi otkrio da mu je Stefan rekao da mene Karić čuva od nekih stvari - objasnila je Dalila.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Dalila Dragojević

'