AKTUELNO

Zadrugari su i dalje u šoku zbog postupka Dragojevićke.

Dalila Dragojević je tokom prethodne noći žestoko uvredila Vladimira Tomovića spomenuvši mu pokojnog oca, zbog čega su svi zadrugari ostali zgroženi. Ukućani su tokom jutra sabirali utiske i nisu mogli da sakriju da su još uvek u šoku jer su svedoci jednog veoma neprijatnog i mizernog postupka.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana Tomić Matora, Natalija Ibraimov i Gagi Đogani su razgovarali o ovome, a svo troje su bili saglasni da je Dalila ovo namerno uradila kako bi isprocirala Tomovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene nervira kad mi psuju majku i oca, psujem i ja, ali kada znaš da neko ima ranu koja je vrlo sveža i bolna, pritom si se družio sa tim nekim i ti ideš tako mizerno da bi ga svesno povredio. Meni je to suludo. Ona kasnije nastavlja, provocirala ga je kasnije. Takav čovek ne može da bude prijatelj - pričala je Matora.
Bilo mi ga je žao. Mogao je čovek da digne ruku na sebe - rekao je Gagi.
Ja nemam lepo mišljenje o njemu. Jedna stvar koju sam primetila kod njega. Postoje tri stvari koje je on ispoštovao. Kad je bio "Amidži" on je prišao meni i rekao: "Načuo sam da će Sanja biti tu, pa ako imaš nešto da joj poručiš" - pričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Gagi Đogani

#Jovana Tomić Matora

'