AKTUELNO

Miona nije mogla ni da sanja da će Mima sve ovo reći o njoj!

U toku nominacija, Mima Živković dobila je reč gde je ujedno dobila priliku da obrazloži sve o nominovanim takmičarima Filipu Reljiću, ali i Mioni Jovanović sa kojom su je mnogi povezivali i sumnjali da prema njoj gaji simpatije.

Ona je ispričala neke detalje za koje niko nije znao, a onda je spomenula Mioninu porodicu i samim tim zaintrigirala sve svojim izlaganjem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ume da bude i prijatelj i jako je osetljiva. Kad je Ceca sedela pored mene i zagrlila me, ja sam pogledala u Mionu, bile su joj pune oči suza. Pitala sam je šta joj je, ona mi je rekla da joj je teško. Ja znam da se i moji čude, ja sam takva u kući, oni u klin ja u ploču. Ne gledam ljude površinski, stavljam se na Mionino mesto, mogu da je razumem, ima 19 godina. Naš problem je što je ona 5 dana dobra prema meni, a ona dođu dani kad ona flipne. Niko ne zna da ona ima probleme u porodici, ima i brata od 13 godina i da nije sigurna da li će oni uopšte doći da je vide za Novu godinu - rekla je Mima.

Ona nije izostavila ni da pohvali Filipa, ali je ipak njega izabrala kao potencijalnog takmičara koji bi, po njenom mišljenju trebalo da se bori u duelu.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Filipa, drag mi je, neka igra rijaliti. On mi je kao drug drag, ima dobre osobine, daće ti poslednje. Mi smo pričali, mi smo došli za bolje sutra ovde i da ne treba da se kanalimo - rekla je Mima.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'