AKTUELNO

Uspeli su da izglade odnose.

Tokom ove noći nastao je haos u kupatilu jer je Tara Simov ušla da popuši cigaretu dok se Bora Santana tuširao. Kako nije našao drugi način da je izbaci iz kupatila, Bora je skinuo bokserice, zbog čega je Tara pobesnela i napravila skandal. U svađu se odmah umešao i njen dečko Mateja Matijević, pa su se Bora i Mateja častili žestokim uvredama i psovkama.

Ipak, malo kasnije njih troje su uspeli da pronađu zajednički jezik i da spuste loptu, pa su o svemu porazgovarali.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da nije okej za to pušenje u wc-u, ali ne treba da imaš te seljačke fore kad se iznerviraš - rekao je Mateja.
Nisam ja seljak toliki da skinem ovde gaće pred svima, Tara je bila okrenuta leđima. Iznervirao sam se, usmrdela mi se majica. Ja tebe gotivim - obratio se Bora Tari.
Ti si se smejao, a posle si krenuo da šištiš i da pretiš kako ćeš da polivaš g*vnima - govorila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se i sa Zoricom svađao zbog toga. Tara je meni prva psovala majku - pravdao se Bora.
Treba da pevaš što sam te opsovala, što nisam krenula fizički, skinuo si se preda mnom, ja sam žensko, šta je sa tobom. Ne može to da radi, psovaću ga do prekosutra - rekla je Simova.
Moja devojka sedi u wc-u, ti nemaš obzira prema meni, na šta to liči. Ja sam njoj rekao da je ona sigurno tebe uvradila. Meni si opsovao majku, a ja to ne radim - naveo je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da se svađamo i to je to. Ona je isto luda kao i ja, ne želim svađu, ne treba mi to - rekao je Bora.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R. L.

#Zadruga

'