AKTUELNO

Presekao sve!

U emisiji ,,Pitanja gledalaca" naredno pitanje bilo je za Marka Đedovića, a bilo je u vezi razgovora sa Zoricom Marković o odnosu Zilhe, Dragane Mitar i Edisa Fetića.

Rekao si Zorici da se Edova žena Zilha i Draganin muž čuju telefonom, da li je to razlog što je Edo oprostio prevaru Dragani sa Tomovićem? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam spolja, znam da su napolju razmenjivali neke slike poruka. Ne mislim da je to varanje, ja znam da su oni spolja bili u vezi, da to traje već neko vreme. To nije razlog zbog kog bi opraštao ženi - odgovorio je Tomović.
Ja za to znam, i ona je poslala neke prepiske Siniši, to mi je Siniša rekao. Ušla je na njegov Instagram, i mi smo se dopisivali tu, i rekla je da će da bude svedok na mom razvodu braka, on je meni to rekao, pa mi je i Edis rekao. U stvari, ona je pitala Sinišu šta će oni to rade, on joj je rekao da smo se mi razišli, a da neće da se meša u njihovu priču. Ne znam kako je dobila Sinišin broj - dodala je Dragana.
Cela prepiska nije bila na telefonu, bila je na Instagramu, te poruke koje su poslate dotičnom gospodinu, poslate su sa lažnog profila. Pomenuto je tu neki narkomani i te neke sprdačine, koje je posle iskoristio i još jedan dotični gospodin i onda je oko toga bila pompa. To je bilo jedino njihovo dopisivanje, između moje bivše žene - tvrdio je Edis.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'