AKTUELNO

Ukućani se i ovoga puta nisu složili sa Dragojevićima.

Dejan Dragojević bio je sledeći zadrugar kom je voditelj Milan Milošević pročitao pitanje od strane gledalaca: "Rekao si Mateji da je ušao u vezu zbog fanova. Zar ne misliš da je zbog fanova mogao to da uradi i posle mesec dana, jer je tada bilo jasno koliku podršku njih dvoje imaju, a ne posle tri meseca. Da li se može reći da si ti u brak ušao zbog medija, jer su samo novinari bili jedini na tvom venčanju?"

Foto: TV Pink Printscreen

Da, rekao sam! Moj brak je pokazatelj svega. Biće tri godine našeg braka, kada izađemo. Bog će dati da krunišemo to i proširenjem porodice. A to što su bili novinari, to je zbog moje situacije sa mamom. Ja sam rekao mami: "Ja sam nju zavoleo", tada sam prestao komunikaciju sa svima, ja sam uradio ono što sam u tom trenutku osećao. Hvala Bogu, lepo mi je. Prelepo živimo, svakome bih poželeo ovakav odnos. Naš život je ponovo na tacni - rekao je Dejan.
Deki, tebe su isto tako na početku Dalilini fanovi vodili i vodili i evo gde ste sada. Ne mora da znači da je njihov početak takav. Možda će doći do braka. Ne vidim razlog... Možda se smatrate konkurencijom - pričala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kažem da neće doći do toga. Ja budućnost njihove veze mogu da predpostavim. Ona (Tara) će posle Nove godine da zatrudni. Moj najveći protivnik je bio moje najveće srodstvo. Nas niko nije branio - dodao je Dejan.
Ove situacije ne mogu da se porede. Dejan nikada nije izjavio da mu se ja ne dopadam - rekla se Dragojevićka.
Dalila, ima 20 stavki koje ti zameram. Šta god da se desi sa vam dvoje, ja ću uvek stati na vašu stranu, jer je brat od dečka moje najbolje drugarice sa tobom u braku. Ti si mesec dana forsirala priču Anđela Veštica / Mateja - pričala je Tara Dalili.

Foto: TV Pink Printscreen

On (Dejan) je ljubomoran! Kod Mateje i Tare se videla ljubav, ali on prvo nije hteo da prizna - govorila je Marija.
Ona je mene osvojila. Sada smo u vezi. Ja sam mogao zbog podrške da uđem u momentu kada sam video koliko procenata glasova ima Tara. Video sam to i na Zadrugoviziji. Suština ovog pitanja je da Dejan aludira da je moja veza fejk - pričao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana Korać je bila učesnica Zadruge 1 i 2 i povezuje se ovde sa nekim ljudima. Ja ću je ovde spominjati kad god imam potrebu. Ja sam Tara rekla da te volim. Prijateljstva u rijalitiju, ne sklapam - govorila je Miljana, Tari.

Foto: TV Pink Printscreen

Završavamo svaki odnos ti i ja, jer je Ana moj najbolji prijatelj. Ako govoriš da me voliš, onda moraš da voliš i moje prijatelje. Ako želiš da budeš dobra sa mnom, ne možeš da komentarišeš tako Anu i Saru - pričala je Tara.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'