AKTUELNO

Mnogo se vole!

Mateja Matijević dobio je pitanje zbog čega Lepi Mića sve prebacuje na Taru i njega, kada je reč o situaciji sa Nikolom Orozovićem i Ivom Grgurić, koja se dogodila nakon žurke u utorak, ali i o mnogobrojnim dešavanjima u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se da mi imamo ovde vezu, da to guramo... Imamo lepu vezu, nas dvoje treba da budemo dovoljni jedno drugom. Okej, treba da stane za drugaricu. Ja se slažem sa tim da nije trebala da se meša. Da Tara tu nije uletela, ne bih uleteo ja, ne bi uleteo Kendi... Nema šanse da ćuti. Nije mi jasno kako je u svim pričama mirođija - pričao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića ima teoriju da ja treba da se fokusiram na svoju vezu i da se samo time bavim. Sa Matejom dovoljno vremena provodim, ne mogu da ga se zasitim, ali me isto tako zanimaju i ostale priče - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara je sinoć pogrešila. Rekao sam joj: "Bolje gledaj sebe". Ja se i te kako zalažem za tu vezu. Drago mi je što Mateja napokon pokazuje emocije. Kendi je sinoć bio tigar, a možda i lav. Ja ga takvog nikada nisam video. Mateja je sinoć bio gospodin, a Tara je bio neko ko je eksplodirao. Ja sam samo kritikovao način toga - govorio je Mića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'