AKTUELNO

Bilo je žestoko na samom početku emisije.

Voditelj Milan Milošević prvo pitanje ove noći u emisiji "Pitanja gledalaca" pročitao je za Dejana Dragojevića. Publika je podsetila Dejana da je izvrnuo reči Mateje Matijevića, kao i da je hteo da baci rođendansku tortu Milice Kemez, a onda da je zajedno sa svojom suprugom otišao na rođendan ove zadrugarke. Do kada će da pljuje Milicu Kemez zajedno sa Dalilom bez argumenata, što inače često rade, želeli su da čuju gledaoci.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Svi zadrugari su šokirani potezom Dragojevića, a tokom ove teme nastala je velika svađa za crnim stolom.

Vreme je najbolji argument. Bolje da dam svoj iskreni glas, nego da izmišljam. Iskreno da kažem, zaboravio sam da joj je rođendan - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam komentar - rekla je Dalila.
Oni nemaju lepo mišljenje o njoj. Obraz đon. Očima ne mogu da je gledaju. Prvi su otišli tamo. Kako te nije sramota da odeš, a hteo si tortu da baciš? Ti se svađaš sa nekim, imaš loše mišljenje, mene bi bilo sramota - pričala je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si zlo i bacaš tortu, to ne može da te opere... I ti Dalila si zlo zajedno sa njim, nemam komentar na ovo. Njih dvoje da mogu, ovde bi me pojeli. Na njihovu žalost o meni nemaju šta loše da izvuku - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'